#envecka

Bug-in onsdag 4 juli – onsdag 11 juli.

Klockan 07.00 onsdag 4 juli kommer min hyresvärd hit och stänger av el och vatten så att jag inte frestas att bara använda lite. Det som jag har hemma, vilket även innebär min krislåda, är det som jag får använda mig av. Jag är ju en prepper även om jag är en väldigt kontrollerad sådan så jag har dunkar med vatten hemma. Då jag lever själv har jag för mitt eget bruk 2 petflaskor i frysen med ca 1 liter vatten i varje. Sedan har jag i min garderob 2 stycken 10 liters dunkar. Det är vatten som jag ställde dit under samma vecka som jag bytte från vinterdäck till sommardäck så det vattnet har stått i 2.5 månad. I mitt badrum har jag två stycken 5 litersdunkar med vatten för hygien. I mitt skafferi har jag mina vanliga matvaror inklusive mitt preppförråd.

Det undantag jag gör är att jag tagit emot produkter från Criseq Krisbutiken som sponsrar mig med olika laddare för att jag ska kunna videoblogga under hela veckan, en vevlampa så det finns lite ljus om jag spelar in inlägg när det blivit mörk, samt ett kit som jag kan använda för att kontrollera vattenkvaliteten på mitt dunkvatten och ett vattenfilter om mitt vatten skulle visa sig vara otjänligt.

Så under en vecka kommer ni att kunna se mina inlägg på Instagram www.instagram.com/svenssonprepper, jag kommer även att göra en del twitterinlägg https://twitter.com/svenssonprepper. Följ mig gärna på de kanalerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *